Szakszervezettel a dolgozók ellen, Magyarország ellen

FRISSÍTVE (lásd alul)

Nehogy bárki azt gondolja, hogy a balliberálisok csak saját politikai győzelmük érdekében mozgósítanak szakszervezeteket.

A valós ok mélyebb. Bosszúállás és magyargyűlölölet.

Ha sikerül magasabb béreket kikényszeríteni, akkor csak idő és fokozatosság kérdése, hogy a gyárnak már ne érje meg Magyarországon dolgoztatni. A termelés hatékonysága, profitábilitása ugyanis legtöbbször nem tudja követni a szakszervezeti megmozdulások által kikényszerített, tömeges fizetésemelések mértékét.

Így járt a jászberényi Elektrolux is, 800 fő elbocsátásával. Még marad a gyár hazánkban.

De ez a 800 ember kire lesz mérges, hogy nem segített, kit fog szidni a politikában? A regnáló kormányt. Kire fog szavazni…? Robin Hood-ékra.

Tehát az ellenzék trójai faló módszere kapott egy sikeres prototípust: visszajelzést a megtévesztős, ál-demokrata, ál-nép-barátja módszerére. Ez az, amiért Suzukiznak is.

Ellenzéki szakszervezeti mozgósítások = béremeltetéssel kiűzni a gyárakat = bosszút állni a Fideszen és a rá szavazó Magyarországon. Orbán és Magyarország ellen még alapvetően, eredetileg jó ügyek mellé állni sem drága, eltérítve azokat, mint mások a repülőket.

 

FRISSÍTÉS: Gyengébbek kedvéért kiegészítés:

Ez az írás arról szól, hogy egy alapvetően jó dolgot hogyan kell rossz célra felhasználni. Nem a multik oldalán foglal állást (akkor alapvetően rossz dolognak írtuk volna a szakszervezetek általi fizetésemelés-igényt).

A gyári munka természetéről: SOHA SEHOL nem lesz jól fizetett a kékgalléros (szerelői, egyszerű) gyári munka, csak a jóléti országokban, amik más országokban élnek. Egy közép- vagy felsőfokú végzettséget igénylő gyári munkakör azonban jól fog fizetni a nemjóléti országokban is. El lehet várni nyugati fizetéseket, de akkor a gyárak mennek 2-3-10 országgal keletebbre, nekik mindegy. A semminél még a kevés is jóval több! És Magyarországon van minimálbér, nem úgy, mint a világ országainak többségében! Okosodni kell, nem elvárni, hogy ugyanaz a gyári munka többet fizessen. A gyári munka amióta a Földön létrejött, szivatópálya és az is marad (kivéve a jóléti országokat, amik más országokból élnek).

A szocialisták megpróbálják fellázítani a munkásokat, fizetéseket megemeltetni, hogy így kiűzzék az országból a gyárakat (ugyanúgy mint Medgyessy idején, csak a módszer meg az erő más), hogy így szavazatokat szerezzenek a távozó gyárak kormányra haragos elbocsátottaitól, illetve álljanak bosszút az országon.

A cikket ihlette: Jurák Kata: Nem hiszik el, ki ül a Suzuki-gyár előtt lánccal a nyakában… – Avagy trójai falovak Esztergomban (videóval)
https://pestisracok.hu/nem-hiszik-el-ki-ul-a-suzuki-gyar-elott-lanccal-a-nyakaban-avagy-trojai-falovak-esztergomban-videoval
Kapcsolódó, érdemes még az előzményeket is megnézni: Kapcsolódó: https://pestisracok.hu/?s=suzuki