CIA megrendelésre gyújtatja fel Bolsonaro a Föld-tüdő brazil esőerdőket

Ugye emlékszünk, hogy a magánemberként dúsgazdag brazil elnök Bolsonaro első útja megválasztása után a CIA központjába, Langley-i főhadiszállásába vezetett. Azzal az üzenettel kampányolt, hogy ő a brazil Donald Trump. Ő a CIA bábja. ESKÜT TETT, hogy minden amazonasi védett területet nem-védetté fog tenni és bátorítja farmereket a gyújtogatásokra. A világ légkörének kulcsfontosságú tisztító műhelyét teszi tönkre, CIA utasításra. 
 
Érdekes módon, Oroszországban, ahol Szibéria és környéke szintén egy óriási tüdeje a bolygónak, szintén most vannak gyújtogatások. Ott egy atomrobbanást is elértek a felgyulladt lőszerraktárnál, ha semmi másért, már azért megérte az ottani (harmad-európányi területű) erdőtűz.
 
Úgy látszik, amint a fekete kalaposok elvesztették az irányítást a HAARP+chemtrail rendszer felett a bolygón, úgy folyamodnak hagyományosabb módszerekhez és folytatják a légkör és légköri hőmérséklet megváltoztatását. [ Mondhatnánk Bolsonarora, hogy a klímaváltozás-tagadó Trumppal együtt készíti elő a hüllőszerű földönkívülieknek a terraformálást, de lehet, hogy a világ más vezetői is érintettek?] 
 
Egy kiszivárgott dokumentáció szerint Jair Bolsonaro brazil elnök a kormány jelenlétét akarja megerősíteni az amazonasi régióban, hogy megakadályozza a természetvédelmi projektek előrehaladását.
 
Hidakat, autópályákat és vízierőművet tervez az esőerdőben, és szembe fog szállni az Amazonas védelmére irányuló nemzetközi nyomással, pontosabban a „Triple A” projekttel, ami 265 millió négyzetkilométer esőerdőt, a „világ tüdejét” szeretné megvédeni. A dokumentációban szereplő PowerPoint prezentáció egyik diája szerint az esőerdő stratégiai elfoglalása elsőbbséget élvez.
Bolsonaro burkolt üzenetével, miszerint a természetvédők „megfojtják” országát, arra bátorította a favágókat, marhatenyésztőket, hogy vegyék birtokba az esőerdőt.
 
Beszámolók szerint az esőerdőn most végigseprő, tomboló tüzet az okozta, hogy augusztus 10-én farmerek jelentették be, hogy összehangolt “tűznapot” tartanak az esőerdőben, a bennszülött közösségek területein.
 
Az Amazonas adja a világ oxigénellátásának 20 százalékát. Ha az esőerdő továbbég, nem csak oxigént nem fog termelni, nem csak 150-200 milliárd tonna széndioxidot fog kibocsátani, nem csak a vadvilág és a bennszülöttek életterét fogja megszüntetni, de jelentősen el is mélyíti a klímaválságot, és továbbnöveli az átlaghőmérsékletet.
 
Köszönet Sevaster1-nek a fordítás önzetlen elkészítéséért!
Köszönet a szövegezés második feléért Világhelyzetének: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD/posts/2371115112972925