Az első magyar migránspárt alapításának ünnepe: 18augusztus20

ÚJ Soros Párt - Migration Aid-ből Éjjeli ŐrségÜTŐS HÍR: megszületik Magyarország első Soros-pártja! 

Elsők között alakul párttá, Éjjeli Őrség néven, a Soros-pénzelte egyik álcivil zsoldos szervezet, a Migration Aid.

Az a cél, hogy ne legyen többé akadálya a káfírokat gyűlölő muszlim dzsihádisták magyarországi tömeges importjának? Aztán majd jön a Kábakő-hava magyar változata?

Jelképesen a magyar nemzetalapítás ünnepén, augusztus 20-ikán alapítják Magyarország első migránspártját, ugyanis a 25-ikén hatályba lépő jogszabály értelmében a bevándorlási különadónak e-g-y-e-l-ő-r-e nem lehet adóalanya párt vagy pártalapítvány – ha ezeknek is megtiltják, akkor egyházi formában próbálkoznak majd! Nem volt eléggé hülyebiztosan megfogalmazva a törvény. Az Soros ördög a részletekben lakozik.

„Új dimenzióba lép a hatalom és a Migration Aid harca” – írta Facebook-bejegyzésében az eddig migránsokat segítő civil egyesületként tevékenykedő szervezet, amely bejelentette, hogy pártot alapít annak érdekében, hogy ne vonatkozzon rájuk a parlament által elfogadott bevándorlási különadó. A jogszabály értelmében ugyanis nem lehet az adó alanya párt vagy pártalapítvány. Ezért Siewert András, a Migration Aid vezetője azt tervezi, hogy augusztus 20-án bejelenti az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását. Az új politikai mozgalom facebook oldala (fb.com/ejjeliorseg.net) már működik, a weboldala (ejjeliorseg.net) augusztus 20-tól lesz elérhető.

Eredeti teljes facebook-bejegyzésük:

(archiválva itt és itt)

ÚJ DIMENZIÓBA LÉP A MIGRATION AID ÉS A HATALOM HARCA

Három éve próbálkozik azzal a fideszhatalom és holdudvara, hogy minden létező eszközzel ellehetetlenítse a Migration Aid munkáját: hazudnak rólunk, törvényekkel próbálnak megfélemlíteni, de az sem gond nekik, hogy hazaárulást elkövetve külföldi titkosszolgálatot uszítsanak ránk.

Minden támadás ellenére kitartottunk az elveink és céljaink mellett, a fáradthatatlanul dolgozó önkénteseinknek és adományozóinknak támogatásának köszönhetően.

Július végén a parlament elfogadta az ún. bevándorlási különadóról szóló törvényt. Ez azt jelenti, hogy azoknak a segélyszervezeteknek, amelyek a törvény hatálya alá tartoznak, a kapott adományok összege után 25%-os adót kell fizetniük. Ez nem csak a pénzbeli adományokra vonatkozik, hanem a tárgyi adományokra is. Ha tehát valaki átadja nekünk adományként a használt farmernadrágját, annak az értékét fel kell becsülnünk, és ha azt mondjuk, hogy legyen pl. 1.000 Ft, a következő hónap 15-ig a kapott nadrág után 250 Ft-ot be kell fizetnünk az adóhatóságnak. Az ezzel járó adminisztrációs teher teljesen ellehetetlenítené a munkánkat, egy nagyobb mennyiségű használtruha adomány után pedig akár százezres nagyságrendű befizetési kötelezettségünk keletkezne, holott ezek az adományok utána rászoruló családokhoz kerülnek.

Az érintett 2018. XLI. törvény július 25-én jelent meg a Magyar Közlönyben, onnan számítva a 31. napon, azaz 2018. augusztus 25-én lép hatályba.

Áttekintettük a lehetséges válaszlépéseinket és arra kérünk:

1. Ha teheted, az augusztus 25. határidő lejárta előtt támogasd adományoddal a Migration Aid munkáját. Előre nem látható ideig abból kell gazdálkodnunk, amit ezalatt az egy hét alatt összekalapozunk, illetve a meglévő tartalékainkból. Használt ruhákból egyelőre még több hónapnyi raktárkészletünk van, a telet is kihúzhatjuk. A családtámogatási rendszerünkhöz azonban csak mintegy másfélhavi tartalékunk vannak. A mai nappal 1,1 millió Ft van a Migration Aid Alapítvány számláján, aktuálisan havi 700-800 ezer Ft közötti összeget tesznek ki az operatív és humanitárius tevékenységeink költségei, amivel a legnehezebb helyzetben lévő menekült családokat segítjük.

Számlaszámunk: 12011351-01589917-00100003 (Migration Aid Alapítvány, Raiffeisenbank)
Paypal: info@migrationaid.org

Köszönjük!

2. A bevándorlási különadóról szóló törvény értelmében nem lehet az adó alanya párt vagy pártalapítvány. Ezért Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án bejelentik az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását. Elképesztő, de 2018-ban egy EU-s országban pártot kell alapítani ahhoz, ha civilek emberségből segíteni akarnak rászoruló menekült embertársaikon. Ha pedig már úgy alakult, hogy ez maradt az utolsó jogi opció a segítésre, kiterjesztjük a tevékenységeinket és más területeken is felvesszük a kesztyűt a kormány által terjesztett sötétséggel szemben. Reméljük, a támogatónként te is megértéssel fogadod ezt a lépést. Az új politikai mozgalom facebook oldala (fb.com/ejjeliorseg.net) már működik, a weboldala (ejjeliorseg.net) augusztus 20-tól lesz elérhető.

Leleplező hashtag: #18augusztus20

Az első magyar migránspárt alapításának ünnepe: 18augusztus20” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.