Ezt támogatják a migrációpárti nemzetellenes bírók

Magyarországon a bírói függetlenség megszűnt: balliberális bíró van és nemzeti értékrendszerű bíró van. Azaz tömegesmigráció- és Soros-párti versus haza- és nemzetpárti.

A balliberális kormányok kínosan ügyelve mindig saját embereiket ültették a bírósági szervezetek döntő pozícióiba, de a nemzeti oldal mártír módon ügyel az ún. függetlenségre és csöndes szájjal fogadja a köpönyegforgató kétszínűektől a függetlenségre vonatkozó kritikákat. Mint most is.

A nemzeti oldal elfogadja a leendő iszlám honfoglalás legitimizálására törekvő, bírókat érzékenyítő tréningek létét, de a bíróságok álfüggetlenségére törekedve nem tesz semmit a valódi függetlenségért. 

A “független” nem azt kellene jelentse, hogy “nemzetellenes”. De ma azt jelenti. A bíróknak a nemzet védelmére kellene felesküdniük.

Mit támogatnak a balliberális bírók? Nézzük meg, mi zajlik tőlünk nyugatabbra, északabbra és megtudjuk. Új (és mindennapi) statisztikai-jogi jelenség Svédországban és Nyugat-Európában is a csoportos megerőszakolás. Az igazságot helyi bandák szolgáltatják. Csak most lesz bűncselekmény a törvényeket semmibe vevő iszlám erkölcs-rendőrködés Svédországban. Beszámoló és interjú a videóban.

Ezt támogatják a migrációpárti nemzetellenes bírók” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.