Bérbírók, szabadkőművesek és a Kritizálhatatlanok

“Az igazság felszabadít… csak előtte felnyomja benned az ideget.”

Régen vérbírók, modern szóhasználattal bérbírók. A közös lényeg: a te embereid. Gondolj csak bele: mi lehet nagyobb hatalom annál, hogy olyan döntéshozóknak birtokold a tudatát, akik döntéseibe senkinek semmilyen beleszólása nincs? 

Az Európai Új Világrend sikere Európa bíróinak asztalán dől el

Add nekem egy ország jegybankját és teszek rá, ki kormányoz – nagyjából így vélekedett az elhíresült mondásban egy egykori Rotschild.

Ma a következő lehetne egy kiegészítő mondat a létét tagadó, rejtőzködő, privát háttérhatalom felszólalójának: Add nekem egy ország bíróinak tudatát, és teszek rá, ki kormányoz.

A negyedik hatalmi ág, a média és az ötödik hatalmi ág, a civilnek hazudott magánzsoldos NGO-k hatékonyan veszik fel a harcot a nemzetállamokkal, melyek útjában állnak a szabadkőműves világtervnek.

Az NGO-k képviselte ötödik hatalmi ág eredményesen hatol be a harmadik hatalmi ágba, az igazságszolgáltatásba. A nemzetállam és személy szerint az igazságügyi miniszter is tehetetlent játszik (ő a háttérben kinek dolgozik valójában?). 

Az NGO-k által fémjelzett ötödik hatalmi ág szintén hatékonyan nyúl bele az első hatalmi ágba, a törvényhozásba, a megvásárolt országgyűlési képviselőkön, bérparlamentereken keresztül. Sőt, a bírók tudatának összeesküvő, igen, összeesküvés-gyakorlati megkaparintásával a bírói de facto törvényhozásra is törekszik.

Egyenlők és egyenlőbbek

Így lesz a már eddig is jogszolgáltatássá süllyedt igazságszolgáltatásból egyszerűen Gazság-szolgáltatás. Drábik Jánostól tudjuk sokan, hogy az már eddig is úgy volt, hogy ha szabadkőműves vagy, és tudod ezt a bíróról is, akkor csak a megfelelő pillanatban (mondjuk btk-s vádlottként, amikor a sértettnek el kell hagyni a termet, amíg téged a vádlottat hallgatnak) leadod a jelet, és máris felébe kerültél a nemzetállam törvényeinek, a te javadra fog hajlani a bíró szigora, ítélete.

Nemcsak nemzeti színtereken folyik ez. Az Európai Parlamenti színtéren a legnagyobb frakció a pártokon átívelő háttérhatalmi frakció, a háttér-Soros-párt, Soros minden táborból munkaerőlízingelt bérparlamentereivel. Ezt Európában egyedül Orbán Viktor merte kimondani. Hiszen ma már a lobbi tevékenység nem elég. Önálló megfizetett bértörvényhozók kellenek.

De ha ebbe bele kíván szólni egy nemzetállam kormánya? Semmi gond, csak vádold meg őket pontosan ugyanazzal, amit épp hogy te művelsz, hogy át akarják venni az irányítást az Európai Néppárt, sőt a teljes Európai Parlament felett. 

Ha egy nemzetállam törvényes és legitim, megválasztott döntéshozói nehezményezik, hogy a magánhatalom a civil zsoldos szervezeteivel, benyomul a harmadik hatalmi ág igazságszolgáltatásba, akkor meg egyszerűen csak kiálts diktatúrát.

Ezek a CIA-alakulatok persze nemcsak a valós agendájukat, hanem az általuk kétszínű módon olyannyira követelt átláthatóság jegyében még a finanszírozási forrásaikat is rejtegetni és tagadni igyekeznek, épelméjű indoklást ezen viselkedésükre persze nem adva. Ez maga az öszeesküvés-valóság, a szemünk előtt kibontakozó, gyakorlati élet által igazolt összeesküvés-elmélet. De a naívabbakat és szerényebb kognitív képességűeket ezzel a varázsszóval még le lehet szerelni.

Miért ne lehetne a magyar állam által pénzügyileg fenntartott alapítványok, az államhoz szorosan nem kapcsolódó, de az állam által is támogatott nemzeti NGO-k által szervezett bíróoktatás, bírótovábbképzés, ha már a háttérhatalomnak van ilyen (az OBH-n keresztül is)? Miért is ne lehetne az ő nemzetbuktató eszközeiket bevetni ellenük? 

Különben pedig, ha már varázsszónál tartottunk, az antiszemita kártya mindig jól jön, azt sose felejtsd. Ha a Gene Sharp-követő civil zsoldos szervezeted és pénzelt médiumaid élén a kiválasztott nép fiai és leányai szerepelnek, ők bármit megtehetnek, megírhatnak. Igen, akármit megtehetnek. Mindentől védve vannak. Abszolút mindentől. Ugyanis csak egyetlen varázsszót kell használniuk minden ellenfelükre. Tudod mi ebben a mágikus szóban a legjobb? Hogy nem kell gondolkodni. Nem kell a kritizáló fél kritikáját megcáfolni vagy azzal bármilyen módon foglalkozni. Ennek az egyetlen szónak a kikiáltásával vagy leírásával a másik fél azonnal megsemmisül, az összes érvével, bizonyítékával, gondolatával együtt, szakmailag és személyesen is.

Az oroszoknak nincsen antiruszita, az olaszoknak nincsen antitaljánita, a spanyoloknak nincs antihispanita, a magyaroknak nincsen antihunita kártyájuk és valamilyen rejtélyes oknál fogva ilyen bizonyítottan sikeresen alkalmazható Jolly Joker eszközre nem is törekednek, de ennek a világszinten tekintve rendkívül szűk csoportnak van egy mindenre képes, Jolly Joker kártyája, mely soha nem évül el, soha nem érvénytelenedik el, mindig mindenre használható, sőt a törvény ereje is mögé lett állítva. Nemcsak Magyarországon, a teljes nyugati világban egy úr van.

Hogy ki az úr? Mindig az, akit nem lehet kritizálni. Akire ránézni is csak a legmélyebb tisztelettel, félve a földre szegezett tekintettel szabad, bármiféle kritika nélkül, legyen az helyénvaló és az igaz valósággal harmóniában levő kritika is akár. Természetesen, amikor bármilyen másfajta holokausztról van szó, mint a bolsevik holokauszt vagy az iszlám holokauszt (lásd erről a veszprémi érsek atya felszólalását itt), az csak gyalázatos és arcátlan relativizálása a náci holokausztnak. A közel tízmillió áldozattal szemben a 100 millió, illetve 270 millió halálos áldozata ennek a két változatnak csak aljas relativizálás.

Az egyre nyomuló háttérhatalomról mikor lesz igaz beszéd? Mikor mondják ki, mikor leplezik le a nemzetállamok vezetői a háttérhatalom eszközeit és taktikáit részletesen a nagy nyilvánosság számára? Mert fordítva, a teljhatalmánál fogva kényelmesen már nem is annyira rejtőzködő magánhatalom viszont minden eszközt bevet; de a nemzetállamok valamiért mártír módon nem kommunikálnak tisztán. Pedig az erősítené a fedett honvédő háborúban az esélyeket.

Hiába vannak nemzeti törvényeink, ha a de facto jogalkotóvá avanzsáló igazságszolgáltatóink egyre nagyobb hányadának tudata már nem nemzeti, hanem nemzetellenes, szervezettmigráció-párti, LMBTQ-párti, kőművespárti.

Ha ezt a folyamatot az első kettő hatalmi ág, a törvényhozó és a végrehajtó hatalom, tehát az országgyűlés és a kormány továbbra is nagyjából annyiban hagyja, mint eddig, akkor áttétesen hasonló lesz a helyzet, mint most Olaszországban, ahol az államfő magasról tesz a választási eredményekre, a legitim módon megválasztott kormánnyal és a teljes nemzettel totálisan szembeszáll és háttérbeli megbízóinak tetsző törvényhozót választ.

A bírák tenni fognak a törvényekre, érzékenyített önálló értelmezésük és ebből fakadó de facto jogalkotásuk lesz. Igazságszolgáltatás szembeállítva a törvényhozással és a végrehajtó hatalommal. Jó kis elhúzódó belviszály lesz. Oszd meg és uralkodj. Eközben rendezői nyugodt, békés lelátódból, körződdel és vonalzóddal tervezd továbbra is az igazán szabad kőműves jövőt.

Mi lesz a következő? A Bíróakadémiához hasonlóan beindult az Ügyvédakadémia, ez már igazolást nyert. Következik majd a belbiztonság? Bíróakadémia => Ügyvédakadémia => Rendőrakadémia? Humorosnak hangozhat, de vérkomoly. A háború és a belföldi, polgárháború az oszd meg és uralkodj elve mentén mindig több fronton profitábilis. 

Visszatérve a cikk elején említett “szóváltásra”, történelmi szócserére (vérbíró =>bérbíró), álljanak itt végezetül Magyarország egyik legszókimondóbb emberének leleplező gondolatai“A történelem nem ért véget… a „nemzetközi békeharc” nyomába a „terrorellenes nemzetközi harc” lép, az „osztályharcból” „korrupció elleni harc” lesz, a marxista dialektika pedig átadja helyét a politikai korrektségnek. De a lényeg a nemzetközi politikában ugyanaz marad: törekvés arra, hogy az erősek maguk alá rendeljék a gyengébbeket.”

Lesz-e nemzeti értékrendszerű bírói szemléletformálás a szervezett háttérhatalmi értékrendszerű és irányítású bírói tudatformálással szemben?

A nemzetinek hitt Országos Bírói Hivatal tényfeltáró újságírók kutatásai alapján már az ő kezükben van, lásd Lovas István leleplező írását, melyben több, levélben hozzá forduló bírótól is idéz. Ugye tudjuk, hogy nem elég csak 1-2 személycsere, amolyan tessék-lássék alapon? 

Miért van ez egyáltalán megengedve, hogy a függetlennek hitt bíróságok közvetlenül vagy közvetetten, nem-állami szerveződésektől érzékenyítő képzéseket kapjanak, és így most jelen esetben migrációpártivá és Soros-lekötelezettekké váljanak? És Soros is csak egy megbízott, egy kirakati főember, akinek megmondták, hogy vagy arra használja az irdatlan nagy vagyonát, amire mondják hogy használja, vagy zárolják a bankszámláit; ilyen egyszerű a verkli, amikor kozmikusan sok pénzed van: beállítanak a saját céljaikra vagy bankszámla-zárolás vagy kötél az uszodád felett, váratlan öngyilkosság. Egyszerű, nem? Legalább nem kell gondolkodni. De ha amúgy is világuralmi vágyaid vannak, még könnyebb.

Kis távlati kitekintés:

A Fényhozó rendszerének nagy hatalomátmentése

Miközben a Coudenhove-Kalergi tervnek köszönhetően a halála végóráiban járó Európa és mi magyarok ilyen és ezekhez hasonló pitiáner dolgokkal kell harcokat vívjunk, csak hogy társadalmi lelki-mentális kapacitásaink le legyenek kötve az igazán fontos dolgoktól, addig a Vöröspajzsosok és más körző vonalzósok jóvoltából a globális bankárfasizmus új pénzbirodalmi központja már épül Kínában. A mindenkit finanszírozó bankárkaszt hüllőlelkű urai, akiktől mindenki függ, meg csak röhögnek mindenkin, mint mindig. Az Örökkévaló békéje.

Bérbírók, szabadkőművesek és a Kritizálhatatlanok” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.