Asztropolitika 2026-ig

Asztrozófia és politika: a következő 8 éven át kettő hatalmas, gigantikus és messianisztikus változás segíti lélegzetelállító mértékben nemzetünk vezető szellemi és hatalmi erőit a Hős Útján, hogy megvédjük és felemeljük nemzetünket és egyetlen otthonunkat a bolygón, a Hazánkat, és ugyanezek a változások adnak hatalmas lehetőséget a nemzetellenes erőknek, a nemezisnek is egyszerre – szintén a Hős Útja, az emberiség monomítosza analógiájára. Mik ezek a változások? Részlet egy kiváló asztrozófus írásából, saját politikai kommentárunkat zöld betűszínnel elkülönítve

2018-2026 messianisztikus lehetőségek
A cikkben Magyarországra koncentrálunk, de e kettő messianisztikus változás globális: a negatív geopolitikai erőket (közel-keleti III. Világháború) és a pozitív erőket egyaránt segíti.

2018.05.15 – 2026: Uránusz a bikában 8 éven át! Köszöntelek, Kedves Olvasó egy új érában! Ugyanis az Uránusz – mely kifejezetten lassú mozgású, messianisztikus égitest – jegyet váltott: elhagyta a kost és belépett a bikába. (kapcsolódó szintén 8 éven át tartó, mérvadó változásokat és veszélyeket/lehetőségeket rejtő, és áprilisban kezdődött Jupiter és a Plútó szextil kapcsolatról lásd áprilisi Leleplező-bejegyzésünket az “április közepe” fejezetnél).

A cikk folytatódik az alábbi linkre kattintva:

E szimbólum ereje a hétköznapokban egyelőre nem érezhető még túlságosan. Ahhoz tudnám a helyzetet hasonlítani, mint mikor egy pörgős akciófilmet nézel, és az eseménydús jelenetek lefoglalják a figyelmedet; ugyanakkor a háttérben megváltozik a főszereplő egyik alapvető mozgatórugója. Ha csak a sztorit nézed, nem fogod észrevenni, ám ha kiemelkedsz a mindennapok sodrából, meglátod, hogy egy új fázisba érkezett az életed. S hogy ebből te milyen „akciót” hozol ki, az egyedül rajtad múlik.

Az Uránusz a korlátok szétfeszítésének, a kitörésnek és a hirtelen váltásnak a szimbóluma. Ebben van romboló energia is, ám minden erejével egy magasabb rendű létezésre törekszik.

Arra, hogy szétfeszítse azokat a korlátokat, amelyek bezárják, meghatározzák. A bika jegyében állva különleges disszonanciát – egyfajta nehéz időszakot – mutat. A bika a stabilitás és a biztonság szimbóluma, és az ide érkező Uránusz széttöri azt. Ez magas szinten csodálatos lehetőség arra, hogy kitörj az anyagi biztonságra alapozott életből [helyette odafigyelni: kiberbiztonság, utcai és média lázadások etc.]. Ám ez sokakat félelemmel tölt majd el. Aki az anyagi világba helyezi gyökereit, az az elkövetkező években azt érezheti, hogy egyre nehezebben találja meg a stabilitást. Tömören: ez az időszak az anyag szétfeszítéséről szól, tehát arról, hogy miként tudsz elrugaszkodni, és az anyagi gyökerektől elszakadva átjutni egy olyan tapasztalásba, ahol nem az anyag határozza meg a lelki vagy fizikai állapotodat, hanem az anyag csak egy tapasztalási forma.


Május vége:

A.)

Jupter és NeptunuszA Jupiter és Neptunusz trigonja 1 éven keresztül igen csodás időszakot teremt. Tavaly december másodikán volt először aktív e fényszög, majd a Jupiter hátráló mozgása miatt idén most egzakt, és augusztus 19-én búcsúzunk el körülbelül újabb 5 évre ettől a konstellációtól. Azért fontos ezt kitüntetett figyelemmel kísérni, mert sok rejtett potenciált hordoz. A Jupiterhez tartozik a kiáradás, a bőség is (a hiten, a valláson és a törvényeken túl), így most lelki szinten igen gyümölcsöző időszakot élhetünk meg. Azért lelkit, mert a skorpió és a halak jegyek kapcsolódnak, ami a lelki biztonság és lelki stabilitás gyümölcseit érleli majd számunkra.

Ha mélyre mersz nyúlni lelkedben, azaz sokat foglalkozol a belső világoddal, akkor annak elképesztő hatása lesz az életedre [magyarság újrafelfedezése, keresztény kultúra megőrzése]. Kérlek, most ne a külsőségekre gondolj! Nem lesz ettől szebb házad, jobb párkapcsolatod, nem erről szól a történet. Hanem egyszerűen arra nyílik lehetőség, hogy mélyen megtapasztalhasd a belső stabilitást és boldogságot.

Sok átalakulást, fejlődést tartogat számodra ez az időszak. Mivel közel egy éves periódusról beszélünk, ezért nem feltétlenül a mindennapok szintjén fogod érezni ennek a közvetlen hatását, de ha emlékezetedbe vésed e gondolatokat, akkor fókuszálhatsz arra, hogy a lelki világod bőségét megélve hatalmas fejlődésre nyílik módod. Ne akard ezeket megmutatni, mert a skorpióhoz tartoznak a titkok, a belső, észrevehetetlen láthatatlan dolgok. Valójában az a helyzet, hogy minél kevesebbet akarsz megmutatni magadból, annál mélyebbre tudsz nyúlni, s elképesztő rejtett erőket tudsz előcsalogatni. Hatalmas energiát tudsz megmozdítani, ami – még egyszer hangsúlyozom – nem a munkahelyi túlórákban vagy az építkezésben felemelt téglákban mérhető.

* * *

MEGJEGYZÉS: Bár ez a cikk Magyarországra fókuszál, érdemes figyelemmel kísérni, ahogy a nemzetközi geopolitikát irányító chábád kazár erők jó időzítéssel miként próbálják kirobbantani a közel-keleti Armageddont.

B.)

A Szaturnusz és a felszálló Holdcsomópont közt feladat jellegű kapcsolat bontakozik ki. Ez egy ritka konstelláció, mely fontos kaput szimbolizál az életben. De mit is érthetünk kapu alatt? A Szaturnusz egyfajta átjáró (nem hiába hívják a Küszöb Őrének), amin mindenképpen keresztül kell mennie az embernek, nem „úszhatja meg”. Így most a napokban, hetekben ilyennel találkozol.

Ami életed legfőbb kihívása, az most szembejön veled, nem menekülhetsz el előle, de jóleső érzéssel fogod átlépni ezt a kaput, még ha fájdalmas is esetleg belemenni [elégtételt venni a tíz év múlva is aktuális március 15-i beszédnek megfelelően a nemzetárulókon – beleértve a médiát és diplomáciát, amiben Lovas István számos alkalommal felhívta már a figyelmet, hogy Magyarország kormánya talán az egyetlen a világon, mely aktívan pénzeli az ellene tudatosan fellépő saját diplomatáit, külföldi magyarországról tájékoztató médiumokat és szervezeteket, és a nemzetellenes módon kulcs ellenfélként viselkedő liberális MTI-t is. Ebben őt más újságíró is megerősítette, Szakács Árpád a Magyar Időkbeli nemrégi cikkében].

A Szaturnusz a tapasztalat bölcsességét szimbolizálja, amikor elméleti tudásunkat át tudjuk ültetni a gyakorlatba. A tapasztalást senki sem úszhatja meg, mert ez a legnagyobb tanítómesterünk. Persze a tapasztalásnak sok szintje lehet, de esetünkben ez most arra tanít, hogy ami elől eddig menekültél, azzal most szembe tudsz nézni [ a médiában, az igazságszolgáltatásban, az általánosságban vett akadémiában, valamint az oktatási rendszerben még mindig balliberális túlhatalom uralkodik ].

Itt „nagy kaliberű” dolgokról van szó, akár olyanról, ami gyerekkorod óta – vagy akár előző életeid óta – kísért [a demográfiai válság egyértelműen azonos trendet mutat az 1970-es évekbeli nagy hitelfelvétellel, lásd az egykori pénzügyminiszter Boros Imre cikkét a Magyar Hírlapban.

Az IMF egyáltalán nincs elkergetve, az IMF-adót, mely végül az USA kincstárába megy, bőszen fizetjük amerikai(?) gyarmatként a kommunisták után. Izrael minden közel-keleti háborús terjeszkedési szándékához, ennek költségeihez teljes befolyás alatt tartja az USA szenátusát.

MNB Műhelytanulmányok 2., 1993. - 1973-1989 - 5Mrd USD hitelből bejött 1, visszafizettünk 11-et, maradt még 22Mrd USD tartozásunk
LETÖLTHETŐ: MNB Műhelytanulmányok 2., 1993. – 1973-1989 – 5Mrd USD hitelből bejött 1, visszafizettünk 11-et, maradt még 22Mrd USD tartozásunk. EMIATT FOGY A MAGYAR MÉG MINDIG

A közadósság-demográfia összefüggéshez (nem elég pontos kifejezés az államadósság, mert bár a nemzet felhatalmazása nélkül az állam vette fel, a nemzet fogy, nem az állam) a technikai részleteket dr. Drábik János cikkéből ismerjük, aki az MNB Műhelytanulmányok 2., 1993. kiadás, 56. oldalára hivatkozik (lásd az MNB dokumentum szkennelt változatát): felvettünk 5Mrd dollár hitelt, bejött 1Mrd dollár, kifizettünk rá 11Mrd dollár kamatot, és még maradt 22Mrd dollár kamatteher. Emiatt fogy a magyar még mindig – ez utóbbit már Boros Imre egykori pénzügyminiszter állítja.]

Ha ezt nem fedezed fel magadban, akkor van igazán gond, mert annyira nem akarod látni, hogy hiába fáj, hiába nyom, csak nem akarod érezni…

* * *

C.)

Nagy szellemi impulzusokkal tudsz haladni. A Nap a Bika csillagkép fejénél jár, ami a teremtő gondolkodás szimbóluma, s most aktív a Merkúr és a Mars kapcsolata is, amelyek a szellemi energiáid nagy erejét szimbolizálják. Ez azt jelenti, hogy elindítod a teremtést.

Érdemes arra szánnod az időt, hogy számba veszed terveidet, és elképzeled azokat egy-egy csomagként. Ezeket a csomagokat képzeletben röpítsd el, indítsd el a fényösvényen, és bízd rá a forrás erejére! Ezek után idén csak észre kell venned, hogy egy csomagod kibontva, kiteljesedve visszatér hozzád. De ugyanakkor ne vessz el az okok és okozatok útvesztőjében! Ne akarj semmit se bebizonyítani magadnak vagy másnak! Erőteljesen légy jelen, éber figyelemmel, és próbáld minél tovább fenntartani ezt a leghétköznapibb események során is. Ugyan előfordulhatnak nem várt nehézségek, de hatalmas erőt tudsz felszabadítani e figyelem által.

Forrás: Csillagleső 2018 c. könyv (csillagmag.hu/csillagleso-2018) és azon oldal hírlevele. 

Asztropolitika 2026-ig” bejegyzéshez ozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.