Két nagyágyú 1 műsorban: Tóth Gy. László és Maróth Miklós

Tóth Gy. László és Maróth Miklós 1 műsorban. Téma: Európában 2010-ben 43 millió muszlim bevándorló élt, ami a kontinens lakosságának 10 százalékát jelentette, azonban 2050-re lélekszámuk várhatóan el fogja érni a 70 millió főt.
Két nagyágyú 1 műsoron. Kattints a képre a lejátszáshoz!

Mi áll a modern kori népvándorlási hullám, vagy ha úgy tetszik, a 21.századi iszlám honfoglalás hátterében? Kiknek érdeke Európa elárasztása más vallási és kulturális gyökerekkel rendelkező bevándorlók millióival?

Tóth Gy. Lászlóra olyan tisztelettel tekintsetek, mint Drábik 2-re (Fricz Tamásra tudnánk még ezt teljes mellszélességgel írni). A műsorvezető Ferkó Dániel is rendkívül felkészült minden adásban, biztosak vagyunk benne, hogy sok Leleplezőt olvasott már (de hogy Drábikot, az szerintünk biztos). Köszönjük Széles Gábornak, hogy Magyarországon ilyen műsorok láthatók! És ez most nem nyalizás: rendkívül kevés jól tájékozott műsorvezető van, és iszonyatosan kevés olyan ember, aki ki meri mondani a kendőzetlen, leleplező igazságot! No bullshiting, just the hardcore truth!
 
Tegnapi Történelem, EchoTV/ 2018.04.09. A teljes adás megtekinthető online:

Két nagyágyú 1 műsorban: Tóth Gy. László és Maróth Miklós” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.