Asztrozófia és európai politika: a következő 8 év

Babiloni rabságból a világot irányító Goldman Sachs-ba?

A világot irányító, ismert történelem előtti időkből származó, földi származásukat tekintve atlantiszi eredetű fekete mágusok, akik a bankrendszerek és a világvallások felett is állnak –tehát a társadalmi szerveződések és a tudatok felett–, évezredek óta a bolygók mozgásával összhangban hozzák meg a trendeket, nagy horderejű történéseket, a történelem misztikus ismétlődése mögött is ők állnak. A tőzsdében is van egy vonulata ennek, érdemes ránézni az Amazonon, úgy hívják, astrotrading. Az igazi nagy, azaz a kabbalista hedge fund manager-ek, akiknek a házioltárán talán krokodilszobrocskák vannak, eszerint trédelik a világ valutáit, árutőzsdéit. Őutánuk szabadon, jót tenne a magyar nemzetnek is, ha lenne a minket képviselő kormányunknak egy bölcs, magyar-magyar kormányzati asztrozófusa. Vagy valaki asztrozófus önként is írogathatna ilyen témában egy blogoldalra.

Az asztrológia a csillag-JEGYEK-kel foglalkozik. Ezek a jegyek mesterségesek, ezeket emberek alkották, egyenlő nagyságúak és itt a nyugati judeo-keresztény világban 2 jegyet kivettek az idők folyamán belőle, a kígyótartót és az Oriont (magyar nevén Nimródot). Ennek magyarul itt lehet utánaolvasni. Egyébként létezik héber asztrológia is, amiről véletlenül nem sokat tudni.

Az asztrozófia a csillag-KÉPEK-kel foglalkozik, ezeket az Univerzum alkotta, ezek ténylegesen fent vannak az égen; ezek nem egyenlő nagyságúak, mert az őket alkotó csillagok nem egyenlő távolságra vannak egymástól. Továbbá az asztrozófia számos kisbolygóval is foglalkozik. Láss ennek a kettőnek az összehasonlításáról egy összefoglaló írást itt.

asztrológia versus asztrozófia
AsztroLógia versus AsztroZófia. Bővebben itt.

Külföldön számos képviselője van régóta az asztrozófiának, Magyarországon a nagy mesélő, Paksi Zoltán vezette be. Azóta az ő egyik tanítványa, Kiss Balázs Kúnó ír évente egy kiváló könyvet a várható fejleményekről, tudatosság és önismeret fókusszal, politikát mindig messziről kerülve.

Azonban ha az embernek van egy politikai, netán egy világpolitikai érdeklődése, akkor bizony megesik, hogy ilyen szemmel is nézi, amit olvas. Érdemes is, például visszafelé tekintve a 2015-tel rajtolt Európaszéles migránsválság is így indult. Pöpecül beidőzítve egy nagyobb trendbe, Isten hátát meglovagolva.

A nagy horderejű változások olyan bolygóváltozások, amik tartósak, sok-sok évig aktívak. Pl. egy bolygó évekig tartó retrográd (látszólagos visszafelé) mozgásba kezd; vagy két, általában jelentős változásokat jelentő bolygó egymással bizonyos kapcsolatba lép hosszabb távra; vagy egy lassú mozgású (messianisztikus) bolygó vagy egy ritkán jegyet váltó kisbolygó egy új csillagKÉPbe vagy csillagJEGYbe lép. Amikor kis kezdőbetűvel írnak egy szót, pl. kos, az mindig csillagjegyet jelent; amikor nagy kezdőbetűvel írnak egy szót, pl. Kos, az mindig csillagképet jelent: a csillagkép a nagyobb horderejű, a valódibb, az igazibb.

Vannak tipikus bolygók, amiknek az energiája Murphy szerint a Föld nevű bolygón a nagy horderejű balhékkal van összefüggésben; másik megélési lehetőségük a nagy horderejű átalakulás, pozitív változás lenne, ez többnyire, csak egyéni személyiségfejlődés terén szokott megvalósulni, hiszen nagyobb tételben a Pénz-Olaj-Fegyver-Drogok (angolul Gold-Oil-Drugs, GOD) fentebb említett bárói irányítanak. Ilyen tipikus bolygó a Kos, a Plútó, a Jupiter, a Neptunusz, a Chiron kisbolygó, de vannak még mások is.

Ezek miatt érdemes feliratkozni a csillagmag.hu hírlevélre és elolvasni a havi hírlevelet, vagy leginkább megvenni az évre szóló könyvet. Természetesen angol nyelven az Amazonon is lehet kapni egész évre vonatkozó könyveket, amikből a geopolitikai történésekre következtetni lehet. Mi ezt a bejegyzést nem reklámnak írtuk, senki nem kért meg rá, egyszerűen fontosnak tartjuk végre erről is írni.

Nekünk ami feltűnt, hogy mostmár az elkövetkező 8 évben (nem függ össze a parlamenti választásokkal, hanem asztrológiáról és asztrozófiáról van szó) a sebeket nem kenegetni kell, hanem kiégetni. Nekünk erről egyből a muszlim dzsihadisták kiégetése jutott eszünkbe. De azok az álcivilek is eszünkbe jutottak, amik mindent elárulnak, amiért a magyarság az egész történelme során küzdelmet vívott.

Alapvetően nem Magyarországra vonatkoznak ezek az égi dolgok, hanem az északi féltekére, tehát az USA-ra, Afrika jelentős részére, a Közel-Keletre és egész Európára is, tehát Európa leendő választásaira is. A magyar belpolitikára is alkalmazhatóak a bölcsességek. Ahol a párkapcsolatokat olvassuk, ott a nemzetközi együttműködéseket érdemes felfedezni.

A háború mindig jó, főleg ha te pénzeled mindkét oldalt, meg ha közben az ideológiák harca között is végül a te elképzelésed kerül ki győztesen. Probléma->Reakció->Megoldás. Lehet, hogy még a most kiépülő magyar fegyveriparnak is jót tenne egy európai polgárháború a bennszülöttek és a hódítók között?? Ejj, de csúnya gondolat. Na mindegy, hát akkor amerikai meg lehet talán izraeli fegyverek fognak ropogni. 

A szabadkőművesek megmondták: az iszlámmal fogják elhozni a harmadik világháborút, hogy aztán ők átvegyék a hatalmat mindenki felett. Összeesküvés-elmélet? Igen, méghozzá megvalósuló: a szemünk láttára bontakozik ki.

Márpedig a híres mester-szabadkőműves Albert Pike megmondta, idézünk dr. Drábik János cikkéből: “Albert Pike stratégiai elképzelései szerint a harmadik világháború kirobbantása érdekében fel kell szítani a gyűlöletet az iszlám világgal szemben. A harmadik világháború feladata lenne, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus központjának a hatalomátvételét globálisan az egész emberiség felett.”

Kiss Balázs Kúnót ne tessék bántani, ő egy személyiségfejlődéssel és tudatossággal foglalkozó asztrozófus, rendes igaz ember, de azt leszámítva egy lényegtelen figura. Mindig tartózkodik a politikától, mindig. Csak mi vagyunk ilyen bölcs kretének, hogy még az ilyen célra íródott olvasmányokban is geopolitikát veszünk észre; és akármilyen finoman fogalmazna, mi már fertőzöttek vagyunk: bármilyen polkorrekt és finom megfogalmazás mögött meglátjuk a lényeget és geopolitikai vonatkozásokat. Ha nem tőle, akkor majd angol írásokból vagy más magyar asztrozófusoktól fogunk idézni. De azért a lényeges részeket kivastagítottuk, a hosszútávú részeket pirossal is kiemeltük.

 

Április havi asztrozófiai hírlevél:

Felszakadnak a sebek – de csak azért, hogy rendesen kitisztulhassanak, fertőtleníthessük őket és szabadon, maguktól begyógyuljanak: így lehetne összefoglalni április energiáit. Természetesen erről napról napra tájékoztatlak a Csillagleső című könyvemben, de a lényeget összeszedtem Neked ebben a hírlevélben, alant megtalálhatod.

Április eleje

Figyelj oda arra, hogy ne az érzelmeid irányítsák a benned élő igazságot. Ne alakítsd kényed-kedved szerint a dolgokat. A „new age”-nek óriási csapdája az, hogy spirituálisan mindent meg lehet magyarázni, mindenre van egy elmélet, spirituális bölcsesség, amivel igazolhatod magad. Ennek az a veszélye, hogy egy bizonyos szinten akár igazságokra is lelhet az ember, de sokszor „vetítésre”, ferdítésre, önigazolásra és a dolgok eltakarására használják. A mai konstelláció magas foka a valódi intuitív bölcsesség. A kérdés általában az, hogy miként is lehet megkülönböztetni a kettőt egymástól? Tapasztalatom szerint az ember mindig érzi, hogy mikor „vetít”, és mikor nyilvánul meg őszintén, intuíciótól vezérelve. Te is észre tudod venni azt a kis űrt, azt a kis disszonáns rezgést a lelkedben, a szíved mélyén, amikor ferdítesz és önigazolást gyártasz. Be lehet gyakorolni, hogy stabilan meghalld ezt a hangocskát. Az igazi kérdés az, hogy valóban meg akarod-e hallani?

* * *

A bak jegye mellett most a kos jegy az, ami igen aktív, így az elindulás nehézsége jelenik meg az életedben. Azaz, ha úgy érzed, hogy mennél, de vissza vagy fogva, akkor az egy normális állapot, ami valójában téged támogat. Hiszen csak az tud igazán beindulni, AMI HOSSZÚ TÁVÚ. Személyiséged rövid távú elfojtásainak semmi értelme, hiába választanád a látszólag könnyebb utat. Ezért talán azt érezheted, hogy az élet nem ad neked kellemes pillanatokat. Pedig ennek pont az a célja, hogy a téged manipuláló vágyak ne zavarhassák a jövődet, és ne menj bele olyanba, amit később megbánnál.

* * *

Lehet, hogy most rengeteg olyan feladattal találkozol, ahol a türelmet és az elfogadást kell majd gyakorolnod. Néha le kell győznöd önmagad ahhoz, hogy valódi átalakulást érhess el. Hogy mi ez, azt a körülötted zajló események rajzolják ki, melyeket a közvetlen környezetedben tapasztalsz. A Nap–Plútó kvadrát látszólag téged gátló erőket szimbolizál, ugyanakkor arra ösztönöz, hogy változtass a lényeden, add fel az egódat! Képes vagy mindenre, de a totális önpusztításra is, ezért vigyázz! Keresd az egyensúlyt a tetteidben! Tudd, hogy minden cselekedeted valójában érted van és rád hat! Ez a mentalitás vezesse minden lépésedet. Ne feledd, képes vagy nagy dolgokra is, ha akarod! Merj, de ne rohanj túlzottan előre! Ez az üzenet több életterületet is aktivál az életedben, a saját képleted ismeretében tudhatod meg, hogy milyen területekre kell odafigyelned mostanság.

Április közepe

A Jupiter és a Plútó szextil kapcsolata igazi ritkaság, érdemes rá odafigyelni. Amióta Csillaglesőt írok (2012 óta), azóta még nem találkoztam ezzel a fényszöggel, hiszen csak 2010-ben volt hasonló. Tehát az elkövetkező 8 év egy új aspektust hoz, izgalmas változásokat, amiket tárt karokkal fogadhatsz. A szextil mindig a feszültségeket emeli egy új szintézisbe, tehát sok negatív érzet megszűnhet körülötted. Ez az időszak egyrészt az anyagiak tekintetében, másrészt pedig az Önszereteted megélésében jelent izgalmas átalakulást. A Plútó a végletesség és a halál szimbóluma. Ez változást jelent, nem csak elmúlást. Banális példa, de amikor elhagysz egy szobát, akkor újba érkezel: ezt a változást élheted meg az életedben. Így bátran lépj ki abból a helyzetből, amiben vagy, még akkor is, ha ijesztő az, ami az ajtó túloldalán van. Tudd, hogy ez most hatalmas előrelépés lehet életedben.

* * *

A Vénusz–Plútó trigon kapcsolata azt mutatja, hogy helyére kerülnek benned azok az ellentétek, amelyekre nem találtál eddig választ. Egy ilyen ellentét lehetett például az, hogy a párkapcsolati elveid és az általad tapasztalt valóság között ordítóan nagy volt a szakadék. Azaz elképzeltél (elvártál) bizonyos dolgokat a társadtól, a társas együttléttől, ám nem kaptad meg, így nem élhetted át ezeket. A most zajló bolygókapcsolat azt mutatja, hogy nagy továbblépésre nyílik mód a párkapcsolati minőségek tekintetében. Vagyis, ami eddig elképzelhetetlen volt számodra, most mindennapivá válhat. Ez lehet egy új szerelem, vagy a jelenlegi társad iránti érzéseid gyökeres változása. Engedd meg, hogy olyan legyen a viszonyod, amilyen még sosem volt! Engedd meg, hogy ledőljenek a korlátaid, és minőségi átalakuláson menjen át a párkapcsolatod! Tágabb értelemben a Vénusz a belső, kreatív, művészi erőinket is megmutatja, azaz ennek segítségével most közelebb kerülhetsz ahhoz a tevékenységhez, ami belőled fakad, örömmel és kiteljesedéssel tölt el. Mint amikor létrehozol valamit magadból, és egyszerűen csak jólesik a teremtésedben gyönyörködni. E szépség és harmónia érzése szépen, lassan bekúszhat a világodba, ha megengeded.

Április második fele

Könnyen beszippanthatnak a világból feléd áradó ingerek, főleg, ha azok szenvedést és drámát szülnek! Gyakrabban érezheted azt, hogy bántanak, kihasználnak, és te csak egy áldozat vagy. Ugyanúgy ennek a másik oldalába is nagyon könnyű beleveszni: a hatalommal való visszaélésbe, hiszen a játszmák akár belőled is fakadhatnak… Sőt, még az is előfordulhat, hogy bántani akarsz, csak azért, hogy érezhesd, hogy megteheted. Egy idő után annak a felismerésnek is meg kell érkeznie a tudatosság szintjén, hogy te bizony szeretsz játszmázni, drámázni, és szereted, ha szenvednek körülötted – ez még elég sok ember életében vár felismerésre.

* * *

A Chiron kisbolygó is éppen most váltott jegyet. Ez nem egy sűrűn bekövetkező esemény. Nem fogod kitalálni, hogy melyik évben lépett be abba a jegybe, amit elhagyni készül éppen… természetesen 2010-ben! A Chiron a bennünk élő ősfájdalom hordozója, a Forrástól való eltaszítottság szimbóluma. Ezt alacsony szinten a világra vetíti ki az ember. Szembesítsd magad azzal, hogy hol tapasztalod a világ gonoszságát! Milyen területen érzed azt, hogy mások, a világ bizonyos elemei téged bántanak, ellened vannak? A Chiron, az elmúlt 8 évben a halak jegyében járva, analóg üzenetet hordozott saját magával: a sebzett gyógyító archetípusát, azaz: aki azért akarja meggyógyítani a világot, mert maga is beteg. Aki szenved a világ gonoszságától, és ezért változtatni akar rajta. Ám ez nem túl szerencsés, hiszen aki nem képes a saját sebeit meggyógyítani, az a világot sem tudja megváltoztatni. Ezért nem sikerült az emberiségnek ezt még végrehajtani az elmúlt több ezer esztendőben.

A Chiron a kosba lépve egy új gyógyítást, a fájdalomhoz való új hozzáállást szimbolizálja. Eddig a sebeket gyógyírrel láttuk el, borogattuk, becézgettük, kenegettük, óvtunk és vigyáztunk minden fájdalomcseppre. Ám most eljött az az idő, hogy tűzzel kiégessük a sebeket, és ne foglalkozzunk tovább velük! Csak vágjuk ki a fekélyt! Talán ép szövetek is áldozatul esnek, de ez most nem számít, mert itt az idő a továbblépésre!

* * *

csillagKÉPek vs. csillagJEGYek
AsztroLógia vs. AsztroZófia, azaz csillagJEGYek vs. csillagKÉPek

A rálátás biztosítja a kulcsot most mindenhez. Ha a korábban olvasottakat sikerül megemésztened, és ennek tükrében átvilágítod magad, akkor a napokban képes vagy kilépni a régi mintáidból (például a „jaj, de kövér vagyok” esetében). Tudom, hogy ez nehéz, de ha csak egy kicsit is dolgozol rajta, akkor a kilépés (IDŐVEL) garantált. A bikában járó Nap üzenete most csodásan összecseng a később olvasható hullámvarázs üzenetével: használd a tapintásodat, fedezd fel egy új dimenzióját a fizikai sík megtapasztalásának! Megláthatod, hogy egy érintés, a megszokott fizikai ingereken túl, micsoda új élményekhez juttathat hozzá. Csak gyakorlat kérdése, ezt is csak elkezdeni nehéz. Azért nem megy esetleg elsőre, mert az elméd megszokta: igen, ez egy fa, s akkor ezt és azt fogom érezni, mert az előző kismillió alkalommal is ez volt az élményem. Ha CSAK magára a tapintásra figyelsz, akkor szép lassan új dolgokat is felfedezel majd, de nem ott, ahol elsőre keresnéd!

* * *

A Mars és a Plútó együttállása ugyanazon energiának és annak magasabb oktávjának összeadódását jelenti. Alacsony szinten rombolás, magas szinten átalakítás. Egy bomba robbanása is átalakítja a körülötte található anyagot, csak kevésbé tápláló, kevésbé életképes minőséggé változtatja azt. Ugyanezzel az erővel viszont házakat lehet építeni, emelni, formázni… A döntés, a választás a te kezedben van!

A lényeg tömören: a mennyiségi és minőségi változások most együtt működnek. Ezért bármit is teszel mostanság, azzal képes vagy nagy változásokat előidézni, ugyanakkor új alapokat is létrehozhatsz. A stabilitás most nagyon fontos, nem lóghat semmi a levegőben, mert ami most létrejön az életedben, az Valódi lesz, igazi, és leginkább kapcsolatban lesz az Egésszel. Amin érdemes elgondolkodnod: mit hozok létre? S amit létrehozok, az valódi, igaz és hű hozzám? Merek változtatni? Rakd bele minden erődet abba, amit csinálsz, s megsokszorozódik minden erőkifejtés. Ám, ha úgy érzed, hogy korlátozva vagy, valami nem sikerül, akkor tudd, hogy éppen olyat akarsz tenni, amiből tanulnod, tapasztalnod kell – ne add fel, de legyél kész változni!

* * *

Április 30: Telihold, magyar idő szerint hajnali 3-kor. Emlékszel? A Telihold mindent felerősít. Ma pihenj, töltődj, olyan dolgokkal foglalkozz, melyek békét, szépséget és harmóniát hoznak az életedbe. A tegnapi nap üzenete még is fokozottan érvényben van. Telihold után általában érdemes böjtbe kezdeni, de most azt tanácsolnám, hogy inkább az ételeid minőségén változtass! A Nap a bika–skorpió-tengelyen a stabilitás megteremtését szimbolizálja, ehhez pedig egy ép és egészséges szervezetre van szükség. Egyél sok friss zöldséget a tavasznak megfelelően, hanyagold a húsokat, a magvakat és a lisztből készült ételeket (kenyér, péksütemény stb.). Ha erre odafigyelsz, a tested nagyon hálásan fogja üdvözölni, amire a természet rendje szerint szüksége van.

Asztrozófia és európai politika: a következő 8 év” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.