Miről szól a meleglobbi?

Arról, hogy kiemelten az egyedülálló migráns férfiak, illetve drogosok, emberkereskedők, bűnelkövetők is juthassanak pénzhez – ha már a menekülteknek járó segély nem lenne elég -, “családtámogatáshoz“, mások munkájából, adójából, de ők már munka nélkül, hogy továbbra is fő tevékenységüknek szentelhessék idejüket. “Lehet érdemes körbenézni a baráti körünkben vagy lakótársakkal beszélni, ki szállna bele a pénzbuliba” – fogalmazódhat meg sok, tökéletesen heteroszexuális férfiban.

Kibővítve, a meleglobbi szól még a keresztény kultúrális gyökerek körülötti talaj kicseréléséről, tehát társadalom-mérnökségről (social engineering), az identitás elvágásáról, hiszen minél gyökértelenebb, identitás-nélkülibb valaki, annál jobb kamatrabszolga és fogyasztó, aki egyúttal politikailag sokkal jobban irányítható, különösen liberális irányokba, ami a mai világban már annyit jelent, hogy nemzetellenes, nemzetállam-ellenes irányokba, tehát egy áldemokrácia, egy korporációs puhafasiszta-látszatdemokrácia diktatúra irányába, rövidebb kifejezéssel egy korporácia/demokratúra felé.

A meleglobbi témájában a migránstámogatás az egyik fő ok, ami egyébként valamiért tabuként van kezelve a homoszexuálisok körüli diskurzus során. Pedig ez ütőerőt adna a társadalom-mérnökséggel szemben. Oroszországban a rendőrség szétverte a melegfelvonulást, akiknek általában is a nagy része óra- vagy napidíjban fizetett, lízingelt statiszta.