Migráns termék – FRISSÍTVE, BŐVÍTVE

Hogyan csinálnak pénzt a migránsokból egyes üzleti csoportok, akik nem akarnak a fekete kalapos embercsempészetben utazni?

Vannak, akik ingatlanbefektetési alapokban való részesedést árusítanak migránsoknak, mert így azok részleges tulajdonjogot szereznek egy célország egy ingatlanjában (mondjuk egy ingatlant így birtokolnak tulajdoni lapon százan: biztos láttunk már ilyen lakatlan ingatlanokat, amiken látszik, hogy tíz éve nem volt használva a redőny, az ablak).

Ilyen módon jó pénzért tullapon, papíron ingatlantulajdonossá válnak, ami már elég ahhoz, hogy a célországban letelepedési engedélyt kapjanak. Ez a módszer, az ezzel a módszerrel megszerezhető letelepedési engedély a “migráns termék” rejtjeles megnevezéssel használatos ezekben a körökben (legalábbis e cikk megjelenéséig).

A cikk folytatódik az alábbi “Bővebben” linkre kattintva:

A kiváló globális munkát végző Nemzetközi Vöröskereszt, melyről csak jó mondható el, EU-s oldala. Az “Internatonal Movement” egyébként nemcsak Nemzetközi Mozgalom, hanem Mozgatás címmel is fordítható. De vajon honnan lehet még ismerős ez a piros C-betű?

Egyes nemzetközi humanitárius és egészségügyi segélyszervezetek meg elképzelhető, hogy intézik a fizikai pénz logisztikáját (mint a posta). Olajozott gépezet.

Erre megoldás lehetne, ha csak jóval magasabb tulajdoni hányadért járna letelepedési engedély és érvényes útlevélhez, ujjlenyomat-mintához, illetve bizonyos országok kivételével vízumhoz lenne kötve.

Plusz lehetséges, hogy egy átvilágítást amúgy is megérnének egyes nemzetközi humanitárius és egészségügyi segélyszervezetek, bár azok nyilván ártatlanok ilyen ügyekben.

FRISSÍTÉS: EGY MÁSIK TRÜKKÜK

Egy másik megoldásuk, amit használnak, hogy vidéki városainkba, elsősorban megyei központi városainkba, amik gyors vonatösszeköttetéssel rendelkeznek a fővárossal és a (nyugati) országhatárainkkal, albérlet kereső előörs emberek küldenek.

Ezek a magányosnak tűnő, többnyire férfi előörsök, leendő terroristák és fiainkat kirablók, lányainkat megerőszakolók, az ingatlanok adás-vételével és bérbeadásával foglalkozó legnagyobb hazai portálokon, a Jofogas.hu -n, Ingatlan.com -on, Ingatlanbazar.hu -n és az alberlet.hu -n és annak angol nyelvű leányoldalain keresztül üzenetet küldenek a magánszemély ingatlantulajdonosoknak és a (sokszor magánszemélyi profillal is működő) ingatlanközvetítőknek és látszik az üzeneten, hogy Google Translate-tel lett lefordítva, magyartalan.

Ezért a magyar TITKOSSZOLGÁLATOKNAK és a TERRORELHÁRÍTÁSNAK érdemes lenne a törvény erejével elsősorban ezen legnagyobb ingatlan ÉS albérlet portálokba (és idővel a többibe, mert akkor egyszerűen átmennek a többi kisebb és helyi portálba), azok “üzenetküldés a hirdetőnek” funkciójába, belső levelezési rendszerébe belelépni, és rákeresni az arab albérletkeresőkre, nyilvántartásba venni őket és felhívni a bérbeadó figyelmélt azokra a veszélyekre, amiket önmagának okozhat (lehetséges, hogy nem fizetnek majd) és amit az ország nemzetbiztonságának okoz (így telepednek meg hazánkban a leendő, körúti és metrórobbantók), mert egyeseknek a pénz (amit a végén lehet, hogy meg sem kapnak majd) édesebb, mint a haza.

Sok esetben kiírják a teljes nevüket, amivel rájuk lehet keresni a globális közösségi oldal facebook-on (ezt a Google keresőjébe beírva a nevüket is meg lehet tenni, ez azért fontos, mert sokszor így messze hamarabb rájuk találni, mint a facebook beépített keresőjében). A facebook profiljukon látszik, hogy nemrég lett létrehozva: ha például 100 alatti az ismerősök száma, vagy a legrégebbi bejegyzés is nem is olyan régi, azonnal és határozottan gyanakodjunk!

NEM SZABAD nekik kiadni az albérletet, mert ezek csak előörsök. Lehet, hogy a szegedi vagy nyíregyházi egyetemen megy orvostant tanulni, de akkor a következőket javasoljuk.

MIT ÉRDEMES KEZDENI AZ ARAB NEVŰ ALBÉRLŐJELÖLTEKKEL?

Először is, igazolja, hogy van-e érvényes útlevele (bár a mély weben, a “deepweb”-en keresztül, ami a Google által az internetből látott 16%-on kívül eső rész, lehet ilyet kapni), van-e érvényes tartózkodási engedélye, van-e helyi egyetemi (ahova állítja, hogy jár vagy járni fog) diákigazolványa.

Bőrszínre és vallásra, nemzetiségi hovatartozásra ne hivatkozzunk, mert azzal eljárásokat indíthatnak ellenünk. De jó indoklás például, hogy csak magyarul beszélünk és a bérbeadásra megbízó (közvetítő esetén) vagy a (fantom) tulajdonostárs nem adja ehhez engedélyét (az ingatlanbizniszben egyébként mindig jól jön egy láthatatlan üzlettárs/tulajdonostárs, aki dolgokhoz nem adja a hozzájárulását, ezt a trükköt még a híres bestseller Robert Kiyosaki is használja és javasolja).

A másik fontos dolog, hogy van-e referenciája korábbi albérletből, egy email-cím , egy postacím és egy telefonszám, amit fel lehet hívni, aki lehetőleg magyar vagy európai és nem arab országból, mert ott nyilván falazhatnak neki ismerősök. Van-e magyar bankszámlája? Ha kimegyünk Londonba, ott is rögtön két dolgot kérnek: korábbi lakóhelyi referencia és bankszámla. Mert a bankok jó alaposan utánajárnak, hogy az illető fog-e fizetni, mennyire megbízható.

A harmadik dolog, hogy NEM SZABAD a teljes ingatlant bérbeadni nekik, hanem csak 99%-át. Ugyanis azzal az 1%-kal a bérbeadónak jogok járnak: úgy kell mondani, hogy a közüzemek ellenőrzése és cseréje gondtalan kezelése érdekében egy kulcsot meg akarunk tartani, hogy BÁRMIKOR bemehessünk. Általában nem fogunk, de bármikor bemehetünk.

És akkor máris meg vannak fogva, ha a pereputtyot oda akarják importálni, hogy aztán ne fizessenek semmilyen közműfogyasztást és a tartozást mint dzsihádajándékot hátrahagyják a káfíroknak, ami a takíja/taqiyya, a szent megtévesztés értelmében Allah szemében nemes és erényes dolog.

Cikkünk megjelenése után jelent meg a következő tudósítás, melyben arról számolnak be, hogy a booking.com szállásfoglaló oldalon keresztül is szivárognak be kétes elemek Európába.

TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLY MIGRÁNSGYEREK-SZÜLÉSSEL

Az Európai Unió Bírósága (mely Luxemburgban székel) döntése azt eredményezi, hogy ha nem EU-s állampolgár nőnek egy EU-s állampolgár férfitől gyereke születik, akkor a gyerek és ő is megkapják a tartózkodási engedélyt. Tehát vigyázz, mert a nálad lakó migráns nő lehet, hogy hamarosan a lakásra is igényt tart (ref: Az EU-ban született gyermekeik jogán tartózkodási engedély jár a migráns szülőknek).