Zsidóellenes szövegek az Iszlám szent könyveiben

Az iszlám szent könyveiben több a zsidóellenes szöveg, mint a Mein Kampf-ban. Ez kérdésessé teszi, hogy célszerű-e bármilyen apró lehetőséget is meghagyni Magyarország iszlamizálódására. Hagyjuk, hogy a zsidók is dhimmik legyenek? Magyarországot és kultúránkat abszolút meg kell védenünk! Ezt nemcsak kettő vagy hatéves távban, hanem a következő 700 évben is!

Zsidóellenes szövegek az Iszlám Trilógiában

zsidoellenes-szoveg-az-iszlam-szent-konyveibenA zsidók fontos szerepet játszanak az iszlámban. Mohamed azt vallotta, hogy ő volt az ábrahámi hit utolsó prófétája. A mekkai Korán teli van zsidókról szóló történetekkel. A Korán ezen részében a zsidókat …

…tisztelik. Minden megváltozott Medinában, ahol három zsidó törzs alkotta a népesség csaknem felét. A medinai zsidók nem fogadták el Mohamedet hagyományuk örököseként.

Mohamed megváltoztatta az imádkozás irányát Jeruzsálem helyett Mekka felé, a Korán pedig megtelt zsidó-gyűlölő és negatív versekkel. Négy évvel később nem volt már szabad zsidó Medinában. Mohamed leverte az első két törzset, elvette az összes pénzüket és száműzte őket Medinából. A harmadik, a legerősebb törzs sorsa önmagáért beszél. Körülbelül 800 zsidó férfit végeztek ki, a nőket rabszolgaságba adták el, a gyerekeket pedig muszlim családok vették magukhoz.

Forrás Szavak száma Százalék
Mekkai Korán (Meccan Koran) 960 0.99%
Medinai Korán (Medinan Koran) 9282 16.9%
Teljes Korán (Total Koran) 10242 6.7%
Szíra (Sira) 32,005 11.8%
Hadísz (Hadith) 57,563 8.9%
Összesen 99,810
Trilógia összesen 1,069,064
Összesített arány 9.3%

Táblázat forrása:
http://www.cspipublishing.com/statistical/TrilogyStats/Amt_anti-Jew_Text.html


Politikai erőszaknak szentelt szavak a Bibliában és az Iszlám Trilógiában

politikai-eroszak-az-iszlambanSokszor érvelnek az iszlámot védők azzal, hogy a kereszténység és a judaizmus is legalább annyira erőszakos volt mint az iszlám. Ha megvizsgáljuk a legfontosabb forrásokat, a szent szövegeket, egyértelművé válik, hogy a politikai iszlám kiemelkedően a legerőszakosabb.


Az a bizonyos 700 év és az Iszlám leendő térnyerése Európában?

Az iszlámról tudni kell, hogy korlátlan türelmű (fél évezredben gondolkodik régiók meghódításában) és a túlszaporodás a stratégiája. Az 1300-as években Törökország 100%-osan keresztény ország volt. Törökország 700 év alatt 100%-osan muzulmán ország lett! Ez vár Nyugat-Európára, esetleg Kelet-Európára is?

torokorszag-muzulman-lettSokunk hallott már ezekről a kategóriákról, hogy muszlim, nem muszlim, vagy káfir, de csak néhányan hallottak az iszlám harmadik szociális kategóriájáról, a dimmiről. Az iszlám uralkodása alatt a keresztények és a zsidók áttérhettek az iszlámra, és teljes jogú állampolgárrá válhattak.

Ha azonban azt választották, hogy keresztények vagy zsidók maradnak, egy speciális adót kellett fizetniük, az úgynevezett dzsizja adót, és félrabszolga státuszba kerültek – dimmivé váltak. A félrabszolga státusz mellett a dimmit megalázták és elnyomás alatt kellett élnie.

Az első dimmik a Kajbárban élő zsidók voltak. Miután Mohamed legyőzte őket, elvesztették földjeiket, tulajdonaikat és a saría jogrendszer szerint kellett élniük. A zsidók folytatták a földművelést, de be kellett szolgáltatniuk bevételeik felét – a dzsizja adót – Mohamednek.

Manapság a dimmi szó alkalmazható az apologétákra is (hitvédők, akik védik az iszlámot). A dimmiség azok mentális állapota, akik nem muszlimok, de mégis támogatják az iszlámot a médiában és a politikában. Ez a dimmi státusz, ami a kereszténység összeomlásának oka volt a Közel-Keleten és Törökországban.

Eredeti szövegek és forrás: 
https://www.facebook.com/cspi.hu
és
https://www.cspii.org/hu/cikkek/ffdad20c-8801-45dc-98f1-a3f2ff44d196
és
https://www.cspii.org/hu/cikkek/dhimmi

Angol nyelvű statisztikák az Iszlámról:
http://www.cspipublishing.com/statistical/index.html

Reklámok