Putyin: a globális felmelegedés megtévesztés

Putin_Vlagyimir Putyin Oroszország elnöke szerint a globális felmelegedést fegyverként használják, többek között országának gazdasága ellen is.

A globális klímaváltozást szélhámosságként jellemezte (“fraud“), amivel egyebek mellett azt akarják megakadályozni, hogy Oroszország kihasználhassa rendkívül gazdag olaj- és földgázforrásait.

Staniszlav Belkovszki, politikai elemző, Putyin keményszavú kritikusa szerint az orosz elnök úgy gondolja, hogy „nincs globális felmelegedés, illetve az egész egy csalás, ami bizonyos országok, például Oroszország fejlődésének megakadályozását célozza. Ezért nem téma ez nálunk a közösségi médiában.”

„Azt találtuk, hogy bár a klímaváltozás létezik, ez egy ciklikus folyamat és az antropogén hatások nagyon korlátozottak,” nyilatkozta Andrej Illirionov, Putyin vezető gazdasági tanácsadója még a 2000-es évek elején a New York Timesnak.

„Világossá vált, hogy a klíma egy rendkívül összetett rendszer és a globális felmelegedés elleni harc szükségességének alátámasztására eddig elénk tárt bizonyítékok igencsak alaptalanok.”

Szeptemberben Putyin vezető tanácsadója a globális felmelegedéssel kapcsolatos ügyekben visszautasította azokat a kritikákat, amelyeket a Climate Action Tracker, az ENSZ-hez és a Rockefeller érdekeltségek által finanszírozott World Wildlife Fund-hoz kötődő klímakutatással foglalkozó szervezet fogalmazott meg Oroszországgal szemben.

„Ez pusztán az ő véleményük, nem vet fel semmi kézzelfoghatót és nem is objektív,” mondta Alexander Bedritszky az ENSZ Nemzetközi Klímaváltozási panelének moszkvai ülésén.

„Azt mondanak, amit akarnak, de a mi elkötelezettségeink a klímarendszerek alakulásának 70 különbözőféle lehetőségén alapulnak.”

Forrás: http://idokjelei.hu/2015/10/putyin-szerint-az-antropogen-klimavaltozas-egy-geostrategiai-fegyver/

Hozzáfűzésünk: milyen érdekes ugyanakkor, hogy a chemtrailekről, amikkel permeteznek minket, és a chemtrail-HAARP globális-kozmikus fegyverrendszerről, amivel az időjárás-hadviselést (“weather warfare”) végzik, nem tesz említést Putin....

Reklámok