Tiencsinben atomfegyver robbant

Ez nem vegyi tűz volt, hanem Kína 9-11-e.

Bizonyítékok:

A.) A tüzelőanyag tartályok nem robbantak fel.

B.) A gumiabroncsok elhamvadtak, nem elégtek, lásd a fehér por maradványokat az autók körül.

C.) A hűtők mind elszálltak, jelezve a freon robbanást.

D.) Minden üveg elhamvadt vagy megolvadt, továbbá az üveg kifele robbant, nem befele.

E.) Minden új fehér autó extrém hatásokat mutat a nagyon magas hőmérsékletre hevüléstől. A festék súlyosan megsérült a nagyon magas oxidációs hatás következtében.

F.) A szilikon gumi abroncsok 500 Celsius fokon elhamvadnak. Az üveg 1500 Celsius fokon olvad. A benzin 250 fokon ég el. A gumiabroncsok elolvadtak, de a benzintartály nem robbant fel, ugyanúgy, mint 9-11 esetében.

G.) A sárga Volkswagen Beetle autók helyüket illetően érintetlenek maradtak, ami egy közeli épület sugárárnyékolását jelzi. Csakúgy mint 9-11-nél.

H.) Végül, és ami a legfontosabb, hogy nanorészecske méretű hamu van a földön mindenütt. A lila homály a fotókon a mérgező gázok szintjét jelzi, mint a fluor, a klór és a nátrium.

Következtetés: Az autókban keletkezett károkat neutron sugárzás

okozta, és nem hagyományos robbanóanyagok, vagy egy üzemanyag-levegő robbanás. A távolság a robbanási ponttól túl nagy egy standard robbanás esetén, hogy megolvassza az üveget és a gumiabroncsokat. Az autók üzemanyag tartálya is védve volt a gyújtóforrás hőjétől.”

Kiegészítés: Benjamin Fulfordtól tudjuk, hogy a részben kínai amerika ellenei hack-kampányok és a kínai BRICS-szövetség finanszírozás is szerepel az okok mögött.

Eredeti forrása: http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/09/megerositve-tiencsinben-atomfegyver.html

Dia1

Reklámok