A kormánybuktatások kézikönyve I.

Tőke Péter Sheldon és Drábik János új könyve

Várhatóan április végén megjelnik.

Az amerikai Gene Sharp harcos, néha gerilla múltját, diktatúrákat megdöntő forradalmi mozgalmait ismerhetjük meg.

Egyebek közt azt a díjnyertes dokumentumfilmet is, amelyet A Leleplező kérésére Sevaster1 fordított és feliratozott.

update:

MÉGIS LÉTEZIK A CENZÚRA! ????

A KORMÁNYBUKTATÁS KÉZIKÖNYVE – Kapható 15% kedvezménnyel Tőke Péter és Drábik János a Kormánybuktatás kézikönyve c. új könyvét első körben betiltották.

E kötet tartalmának az ismeretéért egyes országokban letartóztatás, hét év börtön jár, és a könyvet árusító üzleteket felgyújtják. A kormánybuktatás kézikönyve cím, talán ezért is, annyira ráhozta a frászt hazánk egyik nagy nyomdájára, hogy látatlanban, a kötetbe bele se nézve visszadobták, politikai okokból. Mint a 80-as években. Mintha a Fidesz-uralom ellen szerveznénk lázadást.

Épp ellenkezőleg. Mi egy népakarat nemzeti kormányának és mindannyiunknak a védelmére adjuk közre ezt a Gene Sharp-féle tudományt. Azért ismertetjük, hogy a zsoldos-ellenzék ne tudja legyőzésünkhöz felhasználni. Ha pedig a jövőben egy magyarellenes párt kerülne hatalomra, s újra elkezdené Magyarország rabszolgasorba döntését, akkor meglenne a módszerünk ahhoz, hogy felszámoljuk és elkergessük őket, (ahogyan a diktatorokat is). Aki tehát ellenünk van, az a nemzete ellen van.
A címet megváltoztattuk, hogy szalonképesebbek legyünk.

Íme: A kormánybuktatások kézikönyve I.

Szabad az országunk, nem vagyunk betiltva!
Sok érdekességet kínálunk. Titkokat is. Talán olvasóink számára is kiderül majd, hogy a TV-székház ostroma, a Kossuth téri tüntetés,… és a többi, is megrendelt, fizetett volt és még izraeli katonákat is bevetettek, hogy a későbbi, kijevi Maidan főpróbája lehessen.

Rövid részlet a kötetből: Lapid tábornok, a volt közbiztonsági-helyettes szerint a TV-székház ostrom és az október 23-i demonstrációk szervezettek voltak. Kollégáinak információira hivatkozva nem kevesebbet állított, mint hogy a tüntetőket pénzelték. A puszta jelenlétért ötezer forint járt, „kordonrázásért” húszezer, míg a székházat ostromló kemény mag tagjainak fejenként százezer forint ütötte a markát. A pénzt Kanadából utalták – mondta Lapid, hozzátéve, a tüntetőnek reggel jelentkeznie kellett, s este megkapta a pénzt.

A KÖNYV 3.500 Ft, MEGRENDELHETŐ EMAIL CÍMÜNKÖN: leleplezo2010@gmail.com

Reklámok